Doneer

Projecten overzicht

Israël Fonds

Therapie terreurslachtoffersproject 2222
Therapie terreurslachtoffers
project 2222

Vrijwel alle kinderen van de Joodse families die in Samaria wonen kennen iemand van dichtbij die omgekomen is door een terreuraanslag, of ze zijn zelf het slachtoffer geweest. In Sjilo wordt proffesionele en passende hulp aangeboden aan deze kinderen.

Doneer
Hulp aan Shoa overlevendenproject 2224
Hulp aan Shoa overlevenden
project 2224

Wekelijks worden tientallen met name eenzame en thuiswonende sjoa overlevenden bezocht in diverse steden en kibboetsen, door zeer gemotiveerde jonge studenten. Zij doen dit het hele schooljaar door en ook daarna blijven ze met hen contact houden.

Doneer
Beit Cham in Beer Shevaproject 2226
Beit Cham in Beer Sheva
project 2226
Met uw donatie helpt u een aantal kwetsbare meisjes tussen de 14-18 jaar aan beschermde naschoolse opvang. Deze meisjes komen uit probleemgezinnen en/of behoeftige families die onvoldoende zorg (kunnen) dragen voor de opgroeiende meisjes.
Doneer
Noam Eliezerproject 2214
Noam Eliezer
project 2214

Dit project is gevestigd in Jeruzalem en beoogt twee doelen: Thora studie en helpen van degenen die zichzelf niet kunnen helpen...

Doneer
Red Carpet Nail Centerproject 2207
Red Carpet Nail Center
project 2207
Hulp aan drugsverslaafde en dakloze vrouwen in zuid Tel Aviv. In dit verwaarloosde gedeelte van Tel Aviv in de omgeving van het oude bus station is het Red Carpet Nail centrum gevestigd die deze vrouwen helpt en verzorgt tot ze een opvangplek voor hen vinden.
Doneer
Love to the Needyproject 2205
Love to the Needy
project 2205
Distribueert voedsel en kleding aan meest hulpbehoevende mensen in heel Israël. Maandelijks worden ongeveer honderd gezinnen ondersteunt, en daarnaast worden  diverse locale distributiecentra met hulpgoederen bevoorraad.
Doneer
Weduwen en Wezenproject 2218
Weduwen en Wezen
project 2218
Via dit project krijgen alleenstaande moeders of vaders met kinderen in een crisissituatie praktische en financiële hulp. De toewijzing van de hulp wordt uitgevoerd door de kehilat Ha Ma'ayan in Kfar Saba.
Doneer
Vrijwilligerswerkproject 2208
Vrijwilligerswerk
project 2208
Na 7 oktober 2023 is een nieuwe deur opengegaan om vrijwilligerswerk te doen in Israël. Uit solidariteit voor het Joodse volk dat als geen ander volk alleen tegen islamitisch terreur moet vechten. Heb je zelf geen gelegenheid, kun je niet werken, of vind je het toch eng, steun dan dit werk met een gift.
Doneer
Israel Fonds Algemeenproject 2200
Israel Fonds Algemeen
project 2200

Donatie aan Israëlfonds algemeen wordt toegewezen aan één of meerdere projecten van Stichting Shoresh waar het op dat moment het meest nodig is.

Uw donaties worden voor de volle 100% uitgekeerd aan de projecten in Israël.

Doneer
Operatie Mozesproject 2203
Operatie Mozes
project 2203
Operatie Mozes biedt zwangere, hulpbehoevende moeders een alternatief voor abortus. Iedere alleenstaande moeder krijgt gedurende een jaar na haar bevalling intensieve materiele en geestelijke zorg zodat ze zich kan concentreren op haar taak als moeder.
Doneer
Netivyah Gaarkeukenproject 2213
Netivyah Gaarkeuken
project 2213
De voedselbank biedt voedsel aan 130 gezinnen in Jeruzalem. Deze gezinnen worden door de sociale dienst van Jeruzalem jaarlijks getoetst en toegewezen. Er is keuze uit verse groente en fruit, bevroren vlees en vis producten en alle soorten andere houdbare producten.
Doneer
Help kinderen naar schoolproject 2221
Help kinderen naar school
project 2221
Twintig procent van Israëli's leven onder de armoedegrens. Met name kinderen van gescheiden en alleenstaande ouders zijn gedupeerd. Met dit project willen we deze groep kinderen helpen. Jaarlijks worden meer dan 300 kinderen blijgemaakt met een mooie schooltas gevuld met mooie schoolspullen.
Doneer
Medische Hulpmiddelenproject 2220
Medische Hulpmiddelen
project 2220
Met dit project zorgt u dat een meervoudig gehandicapt kind voor hem of haar specifiek hulpmiddel kan krijgen dat niet wordt vergoed en door de ouders niet aangeschaft kan worden, omdat ze het simpelweg niet kunnen betalen.
Doneer

Noodhulpfonds

Noodhulp tijdens nationale crisisproject 2400
Noodhulp tijdens nationale crisis
project 2400
Dit project richt zich op het bieden van acute noodhulp. In geval van een calamiteit, zoals een aardbeving of oorlog,  bieden wij via het project 'Noodhulp fonds' directe kleinschalige hulp...
Doneer
Stichting Shoresh keert 100% van de donatie aan het project die u kiest

Doneren online is gemakkelijk en veilig.

1) U kiest een project en vult online het formulier in.
2) U kiest doneren via iDEAL - via uw eigen bank
3) of u kiest maak zelf een bedrag over - in dit geval wachten wij uw overboeking af

Periodieke machtiging
Als u liever periodiek een van de projecten wilt ondersteunen, vul dan de online periodieke machtiging in. U kunt kiezen uit maandelijks, kwartaal of jaarlijks een bedrag aan een bepaald project over te maken..

U kunt een machtiging altijd intrekken door een bericht te sturen naar info@shoresh.nl met de gegevens van uw machtiging.

In alle gevallen houdt u zelf de regie over de betalingen.

Hartelijk dank voor uw steun!


Als u ons machtigt krijgt u als dank de Joods Bijbelse Israëlkalender thuisgestuurd.