Therapie terreurslachtoffers

project Sjilo

Doneer

Therapie terreurslachtoffers

In Sjilo, de plaats waar in Jozua's tijd de tent van samenkomst heeft gestaan, is een traumatherapiecentrum gevestigd voor Joodse kinderen uit Samaria die door terreur en oorlog zijn getraumatiseerd. Honderden kinderen uit de hele omgeving kunnen hier professionele en effectieve traumahulp ontvangen. Het centrum biedt een diversiteit aan behandelingen, waaronder muziek-, fysio-, paardrijtherapie, therapie met dieren, creatieve therapie (schilderen en andere kunstvormen), alle aansluitend op de nood van ieder kind persoonlijk.

Vrijwel alle kinderen van de Joodse families die in Samaria wonen zijn getraumatiseerd door oorlog of terreuraanslagen. Het centrum is gekoppeld aan de regionale basisschool waar ongeveer 1000 kinderen les hebben. Hierdoor is het mogelijk om de kinderen tijdens of na de schooltijd therapie aan te bieden.

Met dit project hebben wij het volgende gerealiseerd:

  • Aanschaf van een paard voor de paardentherapie;
  • Inslaan van hulpmiddelen voor de schilder- en kunsttherapie;
  • Aankoop piano voor de muziektherapie.

David Rubin Sjilo

David Rubin richtte het Shiloh Israel Children's Fund op voor traumatherapie nadat hij en zijn zoontje waren aangevallen door Palestijnse terroristen. Ook legt hij de reden uit van de aanwezigheid van de Joden in het bijbelse binnenland Sjomron (Samaria) zoals Israël aanwezig was in de dagen van Jozua toen de tabernakel in Silo (Sjilo) stond. Shoresh ondersteunt dit traumacentrum financieel.

Project informatie

Project naam: Therapie terreurslachtoffers

Project nummer: 2222

Online donatie

Vul onderstaande formulier in om een donatie voor het project Shoresh 2222 Therapie terreur slachtoffers te maken. 

1

KIES OF SELECTEER UW BEDRAG
Eur

2

UW GEGEVENS

3

CHECKOUT
Selecteer uw betaalmethode *

Stichting

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen