Noodhulpfonds

Doneer

Noodhulp tijdens nationale crisis

Dit project richt zich op het bieden van acute noodhulp. In geval van een calamiteit, zoals een aardbeving of oorlog,  bieden wij via het project 'Noodhulp fonds' directe kleinschalige hulp, waaronder mensen voorzien van voedselpakketten, medische hulp aanbieden en het evacueren van mensen uit getroffen gebied.

Er zijn ook minder ernstige situaties waardoor mensen zodanig in nood kunnen raken dat directe hulp nodig is. Het kan zijn dat iemand een ongeluk heeft gehad en bijstand nodig heeft of wordt bedreigd met een rechtszaak omdat  de rekeningen niet zijn betaald. Er zijn geregeld situaties waarin water, gas of elektriciteit wordt afgesloten, omdat mensen niet tijdig kunnen betalen. Steeds meer mensen die onder de armoedegrens leven krijgen hiermee te maken.

Door bijvoorbeeld een rekening van € 200,- te betalen kunnen wij iemand die in armoede leeft  heel veel narigheid besparen.

Voor deze situaties, houden wij een buffer aan van maximaal € 5000,-. De hulp die we kunnen bieden is beperkt, maar ook hier geldt dat het beter is om goed voorbereid te zijn en iets te doen, dan met lege handen naar de nood kijken.

Project informatie

Projectnaam:

Noodhulp tijdens nationale crisis

Projectnummer:

2400

Online donatie

Vul onderstaande formulier in om een donatie voor het project Shoresh 2400 Noodhulp tijdens nationale crisis te maken. 

1

KIES OF SELECTEER UW BEDRAG
Eur

2

UW GEGEVENS

3

CHECKOUT
Selecteer uw betaalmethode *