Red Carpet Nail Center

Project 2207: Abunant Life

Doneer

Red Carpet Nail Center

Het komt voor dat een ongehuwd jong meisje dat ongewenst zwanger raakt wordt uitgestoten uit haar ouderlijk huis. Zij komt dan letterlijk op straat te staan en gaat op zoekt naar hulp.  Het Abundant Life project biedt deze meisjes tijdelijk onderkomen in een huiselijke sfeer totdat er een oplossing is gevonden.

Door de zorg die de hulpverleners Anat en Ishai bieden, kan de relatie met de ouders van het meisje vaak op een effectieve manier hersteld worden. Het meisje kan dan alsnog thuis bevallen. Vindt er geen herstel plaats, dan verblijft de aanstaande moeder gedurende haar  zwangerschap in een opvanghuis. Na de geboorte van de baby wordt er een alternatieve woonruimte gezocht.  

Anat is een professionele counselor. Zij werkt onder meer onder de prostituees in Tel Aviv, en biedt hulp aan vrouwen die aan het Post Abortion Syndroom lijden. 

Door dit project te steunen helpt u vrouwen die ongewenst zwanger zijn door een moeilijke periode heen, om uiteindelijk terug te keren naar een normaal leven.waarin gebroken relaties veelal zijn hersteld.

Interview met Anat Brenner

Anat Brenner van de bediening "Abundant Life" helpt prostituees uit de buurt van het oude busstation in Tel Aviv. Abundant Life heeft sinds najaar 2011 nu ook een hulppost in deze buurt opgericht.

Opvang voor zwangere vrouwen

Interview met Anat Brenner over abortus, het huis voor alleenstaande moeders en de ondersteuning voor hen.

Ontmoeting met Mirjam op het oude busstation van Tel Aviv

Interview met Mirjam. Ze is een van de drugsverslaafde prostituees op het Old Central Busstation in Tel Aviv - Israël, die wordt geholpen door de organisatie Abundant Life van Anat Brenner.

Project informatie

Project naam: Red Carpet Nail Center Tel Aviv

Project nummer: 2207

Online donatie

Vul onderstaande formulier in om een donatie voor het project Shoresh 2207 Red Carpet Nail Center Tel Aviv te maken. 

1

KIES OF SELECTEER UW BEDRAG
Eur

2

UW GEGEVENS

3

CHECKOUT
Selecteer uw betaalmethode *