Project  Abundant Life

altHet komt voor dat een ongehuwd jong meisje dat ongewenst zwanger raakt wordt uitgestoten uit haar ouderlijk huis. Zij komt dan letterlijk op straat te staan en gaat op zoekt naar hulp.  Het Abundant Life project biedt deze meisjes tijdelijk onderkomen in een huiselijke sfeer totdat er een oplossing is gevonden. 

Door de zorg die de hulpverleners Anat en Ishai bieden, kan de relatie met de ouders van het meisje vaak op een effectieve manier hersteld worden. Het meisje kan dan alsnog thuis bevallen. Vindt er geen herstel plaats, dan verblijft de aanstaande moeder gedurende haar  zwangerschap in een opvanghuis. Na de geboorte van de baby wordt er een alternatieve woonruimte gezocht.  

Anat is een professionele counselor. Zij werkt onder meer onder de prostituees in Tel Aviv, en biedt hulp aan vrouwen die aan het Post Abortion Syndroom lijden. 

Door dit project te steunen helpt u vrouwen die ongewenst zwanger zijn door een moeilijke periode heen, om uiteindelijk terug te keren naar een normaal leven.waarin gebroken relaties veelal zijn hersteld.

Project videos:

     Opvang dakloze vrouwen in Tel Aviv

     Ontmoeting met Mirjam op het oude busstation van Tel Aviv

     Opvang voor zwangere vrouwen

Israël Fonds, project 2207

Doneren

     alt

Doneren voor een goed doel

Steun de projecten van stichting Shoresh

Doneren met machtiging

Doneer met iDEAL

iDEAL

anbi

Stichting Shoresh is ANBI, uw giften zijn fiscaal aftrekbaar!