Operatie Mozes

Help zwangere hulpbehoevende moeders

Doneer

Operatie Mozes neemt het financiële dilemma weg

Operatie Mozes is een project van de Israëlische Pro-Life organisatie Be'ad Chaim. Operatie Mozes biedt zwangere, hulpbehoevende moeders een alternatief  voor abortus. Heel vaak zijn het financiële problemen die tot de keuze van abortus leiden. Veel  vrouwen zien dan geen andere weg, omdat hun probleem daarmee lijkt te worden opgelost.
Operatie Mozes neemt het financiële dilemma weg, daardoor ontstaat ruimte voor de aanstaande moeder om het kindje te behouden. Met een bedrag van € 133,-  per maand worden alle kosten voor de baby gedekt. Duur van de sponsoring is 1 jaar. Totale kosten: € 1600,-.
Jaarlijks worden in Israël 50.000 abortussen uitgevoerd. De meeste ervan kunnen worden voorkomen door  financiële ondersteuning zoals bij het Project Operatie Mozes.

Operatie Mozes zorgt voor alles wat een baby nodig heeft, een heel jaar lang. De vrouwen die ervoor kiezen om deze weg te  bewandelen, krijgen om te beginnen een wieg, een badje, een ledikantje, kleren, luiers, medische verzorging voor de baby en maandelijks voedsel. Daarnaast krijgt de moeder ook praktische begeleiding bij het voeren van haar huishouding en indien nodig psychologische hulpverlening.

Jaarlijks worden in Israël 50.000 abortussen uitgevoerd. De meeste ervan kunnen worden voorkomen door  financiële ondersteuning zoals bij het Project Operatie Mozes.

Sinds 2000 zijn door de steun van Stichting Shoresh vele kinderen gered. Helpt u ook mee? 

Interview met Sandy en Oranit

Oranit vertelt dat ze afgezien heeft van abortus en nu een blije moeder is. Ze werd geholpen door het project Operatie Mozes van Be'ad Chaim Jeruzalem

Project informatie

Project naam: Operatie Mozes

Project nummer: 2203

Online donatie

Vul onderstaande formulier in om een donatie voor het project Shoresh 2203 Operatie Moses te maken. 

1

KIES OF SELECTEER UW BEDRAG
Eur

2

UW GEGEVENS

3

CHECKOUT
Selecteer uw betaalmethode *