Noam Eliezer

Thora studie en helpen van degenen die zichzelf niet kunnen helpen...

Doneer

Noam Eliezer

De organisatie ‘Noam Eliezer’ is ongeveer 25 jaar geleden opgericht door mijn vrouw Tzipora en mij (Jitschak Naki). Onze organisatie heeft twee belangrijke doelen. Het eerste doel is om de Tora en het Woord van God te verspreidden onder de Israëliërs. En het tweede doel is het helpen en ondersteunen van arme gezinnen, wezen en weduwen. De nadruk ligt op het helpen van degenen die zichzelf niet kunnen helpen...

Op dit moment hebben we verschillende belangrijke projecten die de Noam Eliezer-organisatie uitvoert met uw hulp en aanmoediging:

Elke week geven we arme gezinnen een waardebon waarmee ze basisvoedsel kunnen kopen. Tijdens feestdagen zoals Pesach en in de maand van de feestdagen Rosj Hasjana, Jom Kippoer, Soekot en Simchat Tora helpen we ruim 300 gezinnen met bonnen voor basisvoedsel. In de zomer hebben we een project waarbij we schooltassen en schoolboeken uitdelen.

Dit jaar hebben we bijvoorbeeld 1200 rugzakken van hoge kwaliteit uitgedeeld aan behoeftige kinderen.

Hiernaast hebben we nog een belangrijk project: het distribueren van winterkleding, zoals jassen, truien, pyjama’s en warme kleding voor kinderen en arme gezinnen.

De enige voorwaarde voor gezinnen om hulp van ons te krijgen is dat ze zelf niet in staat moeten zijn om rond te komen. Wij helpen zowel de religieuze als de seculiere armen.

In de afgelopen jaren ontdekte ik dat er veel christenen zijn die onvoorwaardelijk van Israël houden, en ik wil graag een brug van liefde en vriendelijkheid zijn tussen Joden en die christenen.

Mijn levensmissie is om uw liefde over te brengen aan het volk van Israël en hun met luide en zelfverzekerde stem te verkondigen dat we niet alleen zijn. We hebben veel echte vrienden en er zijn velen die ons liefhebben in de hele wereld.

Uit naam van de gemeenschap die ik wil dienen dank en zegen ik u allemaal bij voorbaat voor uw steun en hulp aan de Noam Eliezer-organisatie.

Project informatie

Project naam: Noam Eliezer

Project nummer: 2214

Online donatie

Vul onderstaande formulier in om een donatie voor het project Shoresh 2214 Noam Eliezer te maken. 

1

KIES OF SELECTEER UW BEDRAG
Eur

2

UW GEGEVENS

3

CHECKOUT
Selecteer uw betaalmethode *