Doneer

Fonds Noodhulp tijdens de oorlog

Dit project richt zich op het bieden van adequate hulp tijdens een oorlog. In tijd van oorlog bieden wij onmiddellijke hulp in de getroffen gebieden. Mensen krijgen voedselpakketten, medicijnen en materiële benodigdheden naar behoefte uitgereikt, en wij voorzien in evacuatiemogelijkheden voor behoeftige gezinnen of individuen uit de getroffen gebieden.

Daar waar kinderen langdurig in schuilkelders moeten verblijven, worden opgezocht en opgevrolijkt met muziekverhalen en spelletjes. Kinderen krijgen  spelpakketten die hen kunnen afleiden tijdens zo'n traumasituatie. 

Gezinnen die het zich financieel niet kunnen veroorloven om zelf uit het gebied te vertrekken naar familie of vrienden, worden geholpen om elders een veilige plek te vinden op kosten van dit fonds.

De hulp die we kunnen bieden is beperkt, maar het is beter om goed voorbereid te zijn en iets te kunnen doen, dan dat we met lege handen naar de nood kijken.

Als iedereen iets helpt in de nood van een ander, maakt dat een groot verschil. Als je één mens redt, red je de hele wereld.

Project informatie

Projectnaam:

Noodhulp tijdens oorlog

Projectnummer:

2410

Online donatie

Vul onderstaande formulier in om een donatie voor het project Shoresh 2410 Noodhulp tijdens een oorlog te maken. 

1

KIES OF SELECTEER UW BEDRAG
Eur

2

UW GEGEVENS

3

CHECKOUT
Selecteer uw betaalmethode *