Project 'Noodhulp tijdens oorlog'    

altDit project richt zich op het bieden van adequate hulp tijdens een oorlog. In tijd van oorlog bieden wij onmiddellijke hulp in de getroffen gebieden. Mensen krijgen voedselpakketten, medicijnen en materiële benodigdheden naar behoefte uitgereikt, en wij voorzien in evacuatiemogelijkheden voor behoeftige gezinnen of individuen uit de getroffen gebieden.

Daar waar kinderen langdurig in schuilkelders moeten verblijven, worden opgezocht en opgevrolijkt met muziekverhalen en spelletjes. Kinderen krijgen  spelpakketten die hen kunnen afleiden tijdens zo'n traumasituatie. 

Gezinnen die het zich financieel niet kunnen veroorloven om zelf uit het gebied te vertrekken naar familie of vrienden, worden geholpen om elders een veilige plek te vinden op kosten van dit fonds.

De hulp die we kunnen bieden is beperkt, maar het is beter om goed voorbereid te zijn en iets te kunnen doen, dan dat we met lege handen naar de nood kijken.

Als iedereen iets helpt in de nood van een ander, maakt dat een groot verschil. Als je één mens redt, red je de hele wereld.

Israel Fonds, project 2410

 

alt   alt   alt

Doneren voor een goed doel

Steun de projecten van stichting Shoresh

Doneren met machtiging

Doneer met iDEAL

iDEAL

anbi

Stichting Shoresh is ANBI, uw giften zijn fiscaal aftrekbaar!