Weduwen en Wezen

Ondersteuning aan weduwen en wezen is belangrijk

Doneer

Weduwen en Wezen

Via dit project krijgen alleenstaande moeders of vaders met kinderen in een crisissituatie praktische en financiële hulp. Daarnaast helpen wij hen om hun leven ook geestelijk en emotioneel weer op de rails te krijgen

Van de begeleidende staf die vrijwillig aan dit project participeert krijgen de moeders raad en leren ze hoe ze op bepaalde situaties kunnen reageren, zodat ze vicieuze cirkels in hun handelen leren doorbreken.

Speciale cursussen helpen deze alleenstaande moeders bij de opvoeding van hun kinderen, het beheren van een budget en dergelijke. Praktische hulp omvat onder meer het verstrekken van voedselbonnen, het kopen van schoenen en kleding voor de kinderen, en het betalen van tandartskosten en medicijnen.

Wij willen deze vrouwen ook hulp op langere termijn aanbieden, bijvoorbeeld door ze een cursus of studie te laten doen, opdat ze nadien een beroep kunnen uitoefenen en zelf in de noden van hun gezin kunnen voorzien.

Wezen
Ook de wezen die wij onder onze hoede hebben genomen vormen een grote uitdaging, omdat 90% van hen speciale hulp nodig hebben op het gebied van emotionele en psychologische problemen en leerachterstand. We trachten hen te helpen met counseling en therapie. Voor dit werk is een fonds opgericht dat u via dit project kunt ondersteunen.

Ondersteuning van weduwen en wezen

Tony Sperandeo, leider van Hama'ayan in Kfar Saba, Israël wordt geïnterviewd over de hulp aan alleenstaande moeders.

House of Refuge

Het Huis van de Vluchteling is voor alleenstaande moeders een verblijfplaats in moeilijke situaties. Tamar, Danny en Orna helpen hun gasten om terug te keren in de samenleving.

Project informatie

Project naam: Weduwen en Wezen

Project nummer: 2218

Online donatie

Vul onderstaande formulier in om een donatie voor het project Shoresh 2218 Weduwen en Wezen te maken. 

1

KIES OF SELECTEER UW BEDRAG
Eur

2

UW GEGEVENS

3

CHECKOUT
Selecteer uw betaalmethode *