Hulp vanuit Galilea

...met aandacht voor de persoon

Doneer

Hulp voorziening vanuit Galilea

Vanuit Galilea coördineer ik allerlei soort van hulp in heel Israël. Kleinschalig en gericht op de persoonlijke behoeften van mensen die ik ken en waar ik zie dat ze hulp nodig hebben.
Regelmatig verricht ik kostelloos klussen en reparaties in huis van Sjoa overlevenden. Op de foto ziet u Mina afkomstig uit Roemenië. Zij is nooit getrouwd geweest en kan niet terugvallen op haar kinderen nog iemand van haar familie.
Ze heeft al voor tweede keer kanker overwonnen. Dank God! Alles in haar leven moet ze zelf regelen. Dat heeft haar enorm veel stress en ze verliest er door grip op haar eigen leven. Door de hulp en aandacht die ik haar persoonlijk geef, komt er weer een beetje licht in haar leven. Dat waardeert ze enorm.

En zo zijn er veel andere mensen als Mina die geholpen kunnen worden.

Ik help hen ook b.v. met de boodschap of ik breng hen naar de kliniek. Dit bespaart deze mensen heel veel geld, tijd en zorgen. Ze zijn enorm dankbaar voor al deze kleine dingen die hun leven aanzienlijk verbeteren.

Ook tijdens crisis of oorlog zoals we die heel regelmatig vanuit Gaza hebben, help ik persoonlijk.

Nu in de tijd van de corona is veel meer nood zichtbaar geworden. En ondanks de economische groei in Israël blijft de armoede helaas door groeien.

Dank u voor uw hulp!

De God van Abraham, Izaäk en Ja'acob zegene u uit Tsion!

Timek Kolman

 

Project informatie

Project naam: Help Galilea

Project nummer: 2206

Online donatie

Vul onderstaande formulier in om een donatie voor het project Shoresh 2206 Help Galilea te maken. 

1

KIES OF SELECTEER UW BEDRAG
Eur

2

UW GEGEVENS

3

CHECKOUT
Selecteer uw betaalmethode *