Shalom Israëlvrienden!

2015 05 18 Mei reis selectie

U kunt zich nu aanmelden voor de eerstvolgende educatieve reis naar Israël.

 

VOORJAAR 2019:
woensdag 6 t/m vrijdag 16 maart 2019
EN
woensdag 27 maart t/m 5 april 2019

NAJAAR 2019:
woensdag 20 t/m vrijdag 29 november 2019

Ik nodig u uit om samen met mij dit unieke land te ontdekken.

U vliegt met een directe vlucht vanaf Schiphol, Amsterdam naar Ben Gurion Airport waar we elkaar ontmoeten.

Deze reis belooft een onvergetelijke ervaring voor u te worden. U zult contact leggen met het Joodse volk en met een nieuwe blik het Land van de Bijbel - Eretz Jisraëel gaan zien. Vier millennia Bijbelse geschiedenis! Een verhaal dat tot leven komt op het moment dat u voet in Israël zet.

Deze reis kost € 1695,- per persoon op basis van tweepersoonsaccomodatie, inclusief ontbijt, lunch en diner, entree's, transport in Israël, reisleider en vliegticket. Persoonlijke uitgaven en reisverzekeringen niet inbegrepen. Annuleringsverzekering is verplicht. Reserveer hier.

Februari reis 2017 Het reisprogramma (voorbeeld):

Dag 1 Wo. Aankomst in Israël. Onze reis begint in Jeruzalem. We dineren samen, bespreken het programma van deze reis en maken nader kennis met elkaar.

Dag 2 Do. Excursie door de oude stad Jeruzalem en de oorspronkelijke Stad van David (Ir David), de oorspronkelijke vestingstad Jebus. Bar Mitswavieringen bij de Kotel (de Westelijke muur). Excursie door de Joodse wijk van de oude stad.

Dag 3 Vr. Excursie door Judea, Te beginnen met Gush EtTsion (Efratta). We bezoeken de Joodse gemeenschap in Hebron, de Machpela en de levieten stadje Sussya. RonEl serveert ons lunch in Mitzpe Yair met een adembenemend uitzicht over de Judeese woestijn en Noordelijke Negev. Sjabbat viering bij de Kotel en aansluitend genieten we van de traditionele Sjabbat maaltijd.

Dag 4 Za. We bezoeken de Graftuin, tuin van Getsemane en de Olijfberg. Langs de Pristerspad dat door de Kidron dal loopt komen we bij de “Bovenzaal”. De uitloop van de Sjabbat vieren we mee io de Ben Yehuda.

Dag 5 Zo. Reis door Samaria langs Bet El, bezoek het Bijbelse Sjilo, de plaats van de ark van het verbond in de Tabernakel, in de tijd van Jozua. Bezoek aan de Samaritanen op de berg  Gerizim (Berg van de Zegen). We overnachten in Tiberias.

Dag 6 Ma. Na een vrije ochtend, zullen we een unieke 'discipelervaring' op het meer van Galilea meemaken. Bezoek aan unieke locaties rond het meer van Galilea waaronder de recente opgravingen van Magdala. Projectbezoek aan Lechaim-to-life, ontmoeting met overlevenden van de sjoa in kibboets Ginosar.

Dag 7 Di. Excursie naar de Golan Hoogvlakte. We bezoeken o.a. de strategische grens met Syrië, de vestingstad Tel Dan en de bronnen van de Jordaan.

Dag 8 Wo. Reis door de Jisreel vallei (ook genoemd Armagedon). We bezoeken de Karmel gebergte en vervolgen de weg langs de Via Maris richting Beer Shava. We komen langs Caesarea en Joppe. We overnachten in Mosjav Sde Tzvi.

Dag 9 Do. In Ein Bokek is er gelegenheid om te drijven in de Zoutzee (Dode Zee). Onderweg komen we langs uitzichtpunten over het gebied van Moab en Seir in de Sodom vallei. Bij terugkeer komen we langs Arad waar we de indrukwekkende expositie van de beeldhouwer Rick Wienecker, Fountain of Tears bezichtigen.  

Dag 10 Vr. Vertrek uit Israël

2015 05 18 Mei reis selectie1 Onderweg studeren we diverse Joods-Christelijke Bijbelse en andere belangrijke onderwerpen die in de groep leven. We bezoeken 1-2 projecten van Stichting Shoresh. Zo krijgt u een beeld waar uw donaties terechtkomen.

De meeste plaatsen die u zult bezoeken staan niet op het programma van de meeste reisorganisaties. Er wordt geluisterd naar de wensen van de deelnemers. Dit alles maakt de Shoreshreizen bijzonder, anders, boeiend en exclusief.

De reis voert u door prachtige natuur en langs bijzondere Bijbelse locaties waar we tijd nemen om er bij stil te staan.Op iedere plek krijgt u tijd om het moment helemaal te beleven.

Tijdens deze reis verblijft u vier nachten in Jeruzalem, drie nachten in Tiberias, twee nachten in Beer Sheva.

U krijgt gelegenheid tot bijzondere ontmoetingen met mensen die in Israël wonen, ieder met een bijzonder verhaal.

U krijgt van alle plaatsen die we bezoeken en waar we langskomen de Bijbelteksten mee.

U reist met een kleine groep van zes tot acht personen. Uw reis blijft een persoonlijke ervaring. 

Het definitieve programma krijgt u als de groep is samengesteld, waarbij met uw persoonlijke wensen zo veel mogelijk rekening wordt gehouden.

Ik hoop dat u zich snel aanmeldt voor deze unieke excursiereis.

impressie Bekijk een impressie van een van de eerdere educatieve reizen.

Tot ziens in Israël!

Timek Kolman (reisleider/reisorganisator)

*) Programma wijzigingen voorbehouden

P.S. Deel deze link met uw vrienden en familie!

 

U kunt zich vrijblijvend voor deze reis aanmelden met deze link of door een email te schrijven naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie.

Educatieve reizen naar Israël

Educatieve 10 daagsereis

Voorjaar 2019
   Leeftijd: alle leeftijden
   Datum : 27 maart - 5 april 2019
   Vrijblijvend reserveren
   Inschrijving: bijna vol!
   Prijs    : € 1695,- p.p.
   Groep : max. 8 deelnemers
  informatie >>

Educatieve 10 daagsereis
Najaar 2019

   Leeftijd: alle leeftijden
   Datum : 20 - 29 november 2019
   Vrijblijvend reserveren
   Inschrijving: nu inschrijven
   Prijs    : € 1695,- p.p.
   Groep : max. 8 deelnemers
  informatie >>

Educatieve reizen in 2020
In voorbereiding
U kunt al vast vrijblijvend reserveren

Wandelreis 2019 / 2020
In voorbereiding
lees meer over hier
U kunt al vast Vrijblijvend reserveren

Een dag of meerdaagse excursie
In Galilea | Golanhoogte | Jeruzalem | Shilo & Mt. Gerizim | Judea | Negev

Een reis voor groepen tot 30 personen op aanvraag mogelijk

Nadere informatie
E-mail: israelreizen@shoresh.nl

Aanmelden

Reisprogramma 2018/2019

Reisfolder downloaden