Aanmelden voor een educatieve reis naar Israël

Een reis duurt 10 dagen. Klik door naar de meest recente reisprogramma.

U kunt zich persoonlijk en als groep voor de reis aanmelden op de Shoresh website door het reisaanvraag formulier in te vullen. Het minimum aantal deelnemers voor een res is 6 personen.

Een reis op maat, bijvoorbeeld vanuit uw gemeente of huisgroep, behoort ook tot de mogelijkheden. Hiervoor geldt een maximum van 30 deelnemers.

Omdat wij bij de voorbereiding op de reis graag rekening houden met uw persoonlijke wensen, is een tijdige aanmelding van belang: circa 6 maanden voor aanvang van de reis.

U vliegt met een rechtstreekse vlucht naar Israël. Uw reisleider, Timek Kolman, die u gedurende de gehele reis begeleidt, wacht u op bij uw aankomst op de luchthaven van Tel-Aviv.

Nadat u zich heeft aangemeld, neemt de reisleider binnen enkele dagen contact met u op en zal u verder op de hoogte van de voorbereidingen houden. Zodra u definitief besluit met de reis mee te gaan, ontvangt u een inschrijfformulier met alle belangrijke informatie en later het definitieve reisprogramma.

Zodra het zeker is dat de reis doorgaat, wordt de vlucht gereserveerd en u wordt gevraagd de eerste aanbetaling voor de reis te maken. 

De kosten van de reis

De actuele all-inprijzen vindt u elders op de website. U betaalt pas als het zeker is dat de reis doorgaat en de vluchtreservering bekend is.

Stichting Shoresh beoogt geen winst te maken met de reizen.
De prijs die we berekenen dekt de kosten en is berekend op basis van een twee persoons drie sterren-accomodatie, maaltijden, vlucht, vervoer, entree’s gidsen etc.. U vliegt met een rechtstreekse vlucht naar Israël en bij voorkeur  niet 's nachts.

Aansprakelijkheid en verplichtingen

Stichting Shoresh zet zich maximaal in zodat uw reis zo plezierig mogelijk verloopt. Tijdens de voorbereiding en tijdens de reis zelf.

Voor deze reis is een annuleringsverzekering verplicht en niet in de prijs inbegrepen. Wij adviseren u om medisch verzekerd te zijn in het buitenland en/of een reisverzekering af te sluiten. 

 

Israël Reizen

Educatieve reizen

Vanwege corona kunnen wij voorlopig geen groepsreis naar Israël aanbieden 


Informatie

Shoresh Educatieve reis wordt in het voorjaar en in het najaar aangeboden.

De eerstvolgende reis die we onder voorbehoud zouden kunnen aanbieden zal van 3-12 november 2021 zijn.

U kunt vrijblijvend reserveren.

Wiens reis eerder was geannuleerd krijgt voorrang.

Bij voldoende aanbod zullen wij meerdere reizen inplannen.  

               
Richtprijs voor de aankomende reis is € 1750,- p.p. 
Groep : max. 8 deelnemers


Reserveer vrijblijvend

Programma Educatieve reis

Programma Wandel reis

Reisfolder downloaden

E-mail: israelreizen@shoresh.nl