Aanmelden voor een Educatieve Reis naar Israël

Een optimale Educatieve Reis duurt 10 dagen. Een reisprogramma voorbeeld vindt u hier.

U kunt echter uw reis naar wens samenstellen, en ook de tijdstip dat u vertrekt. U kunt net zoveel "excursie"- en "vrije" dagen inplannen als u wilt. Uiteraard in overleg met Stichting Shoresh wordt er een reisplan gemaakt.

U kunt zich als groep voor de reis aanmelden door het reisaanvraagformulier in te vullen. Het minimum aantal deelnemers in een groep 2, maximum 8. Reist u alleen, dan zullen we ons best doen om u te koppelen aan een bestaande groep. Graag ontvangen wij uw reservering minimaal 3 maanden voor de aanvang van uw reis.

Een groep van meer dan 8 personen is ook mogelijk indien u tijdig reserveert. Dat is minimaal 6 maanden voor de aanvang van uw reis.

Nadat u online reservering hebt gemaakt, nemen wij binnen enkele dagen contact met u op. U ontvangt van ons een inschrijfformulier met alle belangrijke informatie en later het definitieve reisprogramma.

De kosten van de reis

U krijgt van ons een offerte op basis van uw persoonlijke wensen voor de reis en uw budget. De kosten van uw reis worden doorberekend op basis van op dat moment geldende prijzen. Stichting Shoresh beoogt geen winst te maken met het aanbieden van de Educatieve Reizen en Excursies. U betaalt de kostprijs.

Aansprakelijkheid en verplichtingen

Stichting Shoresh zet zich maximaal in zodat uw reis zo plezierig mogelijk verloopt. Tijdens de voorbereiding en tijdens de reis zelf.

Voor deze reis is een annuleringsverzekering verplicht en niet in de prijs inbegrepen. Wij adviseren u om medisch verzekerd te zijn in het buitenland en/of een reisverzekering af te sluiten. 

Stichting Shoresh is niet aansprakelijk voor de consequenties en de gevolgen daarvan voor u, vanwege veranderende corona maatregelen in Nederland en Israël, vóór en tijdens uw reis. 

 

Israël Reizen

Educatieve reizen

We richten ons op individuele reizen en excursies op maat

Groep grootte: 2 - 8 personen


Schrijf je vrijblijvend in

voor een Shoresh Educatieve Reis / Excursie in 2022

Persoonlijk advies | reis op maat 


Reserveer vrijblijvend

Informatie over deelname

Programma Educatieve reis

Programma Wandel reis

Reisfolder downloaden

E-mail: israelreizen@shoresh.nl