Een unieke persoonlijke ervaring 

Met haar educatieve reizen biedt Stichting Shoresh u de unieke gelegenheid om het Land van de Bijbel te ontdekken, en uw geloof in de EEUWIGE te verdiepen, tastbaar en levendig te maken.

Tijdens de reis zult u kunnen ervaren hoe God aanwezig is in het land en welk plan hij heeft met het Joodse volk, met Israël en de wereld. U reist door het land vanuit Bijbels perspectief en u zult bijzondere ontmoetingen hebben. Samen met andere gelovigen in de groep, beleeft u Israël op een unieke en onvergetelijke manier

Zes redenen om deel te nemen aan een Shoresh Israël reis:

Er is persoonlijke aandachtimpressie

U reist in een kleine groep van 2-8 personen, waardoor u zich niet verloren voelt. In tegendeel, reizen in een kleine groep inspireert en verrijkt.

Timek Kolman, die in Israël woont en Nederlands spreekt, begeleidt u tijdens uw gehele reis en is ook betrokken bij de voorbereiding. 

Interactief programma

Gedurende de gehele reis is er volop tijd voor het stellen van vragen. Door uw inbreng kan het zijn dat we een extra programma inlassen of een studieavond organiseren.

Educatief karakterlocatie4

Op iedere plek die u bezoekt is iets nieuws te ontdekken en te leren. De verhalen uit de Bijbel die zich op die plek hebben afgespeeld, plaatsen we in de context van die tijd, waardoor u nieuwe inzichten opdoet.

Er wordt volop aandacht besteed aan de Joods/Hebreeuwse uitleg van de Bijbel. Wij zullen ons verdiepen in de Joodse geschiedenis, gebruiken en religie; in de Hebreeuwse taal, cultuur, archeologie, natuur en nog veel meer.

Bijzondere ontmoetingen

U ontmoet mensen uit verschillende culturen en achtergronden. Ieder van hen heeft een bijzonder levensverhaal.
En met sommigen van hen zult u ook na de reis in contact blijven.

Bezoek aan projecteneretz crossing

Tijdens de reis bezoeken we een aantal projecten die door Stichting Shoresh financieel worden ondersteund.

Sjabbatviering

Tijdens de reis houden wij rekening met de sjabbat. Wij vieren samen sjabbat in een huiselijke sfeer. Er zal gelegenheid zijn om een dienst bij te wonen in een nabijgelegen synagoge.

Wij bestuderen onder andere de ‘Parasja HaSjavoe'a’ uit de TeNaCh en leren een aantal Joodse gebruiken kennen.

Voor wie is deze reis bedoeld?

Shoresh Educatieve reizen naar Israël zijn bij uitstek geschikt voor mensen die al eerder in Israël zijn geweest en zich nu verder willen verdiepen.

Verdieping op persoonlijk vlak, geloof, het verstaan van de Bijbel, de taak van het Joodse volk in het land van de Bijbel, nu en in de toekomst. U zult meer inzicht krijgen in wat gelovigen uit de volkeren verbindt met de gelovigen uit de Joden.

Eerste keer naar Israël? 

Het wordt een onvergetelijke reis voor u, en niet de laatste...! Dit is tenminste de ervaring van velen die u zijn voorgegaan.

Reserveer vrijblijvend een Educatieve reis of excursie naar Israël. Aanmelden.

Israël Reizen

Educatieve reizen

We richten ons op individuele reizen en excursies op maat

Groep grootte: 2 - 8 personen


Schrijf je vrijblijvend in

voor een Shoresh Educatieve Reis / Excursie in 2022

Persoonlijk advies | reis op maat 


Reserveer vrijblijvend

Informatie over deelname

Programma Educatieve reis

Programma Wandel reis

Reisfolder downloaden

E-mail: israelreizen@shoresh.nl